Despre noi

Angajamentul grupului Toshiba

Angajament catre oameni

Angajament catre viitor

 

Scopul nostru

 

La Toshiba, ne angajăm să creștem calitatea vieții pentru oamenii din întreaga lume, asigurând un progres care să fie în armonie cu planeta noastră.

O societate durabilă și vibrantă!

Un trai confortabil și interesant!

Acesta este viitorul în care credem și lucrăm zilnic pentru a le realiza, condusi de ingeniozitatea și expertiza noastră.

VALORILE NOASTRE

 • Fă lucrul corect. Acționăm cu integritate, onestitate și deschidere, făcând ceea ce este corect – nu ceea ce este ușor.
 • Căutam un mod mai bun. Ne străduim continuu să găsim căi noi și mai bune, înglobând schimbarea ca mijloc de progres.
 • Luaa în considerare întotdeauna impactul. Ne gândim cum ceea ce facem va schimba lumea în bine, atât astăzi, cât și pentru generațiile următoare.
 • Cream împreună. Colaborăm între noi și clienții noștri, pentru a putea crește împreună.

Πάντα ένα βήμα μπροστά

Η Toshiba κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Ο ρόλος της σαν πρωτοπόρος της αγοράς ενδυναμώθηκε όταν εισήγαγε στην αγορά τον πρώτο περιστροφικό συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Η δεκαετία του 1980, βρήκε την Toshiba να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. Το 1999, η Toshiba και πάλι πρωτοπορεί, εισάγοντας μια γκάμα προϊόντων με χρήση ψυκτικών μέσων R-410A και R-407C, που είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Η Toshiba με το πνεύμα καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, συνεχίζει την αδιάκοπη προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των συστημάτων της. Από το 1994 μέχρι και σήμερα, η Toshiba λαμβάνει κάθε χρόνο ένα αναγνωρισμένου κύρους βραβείο για τη μεγάλη της επιτυχία στον κλάδο.

Καινοτομίες για την παγκόσμια αγορά κλιματισμού

 • 1981
  Το πρώτο κλιματιστικό Inverter παγκοσμίως
 • 1988
  Το πρώτο κλιματιστικό Inverter με διπλό περιστροφικό συμπιεστή
 • 1999
  Κλιματιστικά με φιλικότερα προς το περιβάλλον ψυκτικά μέσα R-410A & R-407C
 • 2000
  Υβριδική Τεχνολογία DC Hybrid Inverter
 • 2004
  SMMS-το VRF σύστημα με τον υψηλότερο συντελεστή COP στην αγορά
 • 2007
  Super Daiseikai με φίλτρο αέρα Ag πλάσματος
 • 2009
  Αντλία θερμότητας αέρος νερού, Estia - Super Daiseikai με βελτιωμένο συντελεστή COP
 • 2010
  SMMS-i, η επόμενη γενιά του ενεργειακά αποδοτικού VRF συστήματος
Whatever you need

ARATAND CALEA SPRE EXCELENȚĂ

Punctele forte ale Toshiba Air Conditioning sunt cercetarea internă și dezvoltarea tehnologiilor avansate și a componentelor de bază. Acestea sunt însoțite de producerea de aparate de aer condiționat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale, care încorporează control de calitate la fiecare etapă de producție pentru o mare varietate de aplicatii rezidențiale, comerciale și de afaceri.

O rețea globală de inovare

Toshiba Air Conditioning are centre de cercetare și dezvoltare în Japonia, Europa, Thailanda și China. Activitățile sale globale de cercetare sunt gestionate și integrate pentru a asigura colaborarea tuturor site-urilor pentru a oferi soluții inovatoare clienților din întreaga lume.

Brandul Toshiba deține cu mândrie mai mult de 1200 de brevete în Japonia și în străinătate, un număr excepțional pentru orice companie.

În fiecare an din 1994, Toshiba Air Conditioning a primit un premiu prestigios pentru realizările sale semnificative în domeniul aer condiționat. Acest lucru demonstrează spiritul inovator al Toshiba, un impuls imens de a-și îmbunătăți produsele și sistemele.

Produse concepute pentru performanță, proiectate la perfecțiune

În 1981, Toshiba Air Conditioning a fost prima companie care a încorporat tehnologia inverter în sistemele de aer condiționat și și-a menținut avantajul tehnologic față de concurenții de atunci. Dezvoltarea noului și exclusivului sistem de invertor hibrid DC a reafirmat această capacitate de a inova și de a menține leadershipul tehnologic pe o piață cu creștere rapidă.

Dar pentru Toshiba Air Conditioning, inovația înseamnă și un angajament puternic față de instituțiile internaționale care evaluează cu atenție impactul noilor tehnologii asupra mediului.

EFICIENTA ENERGETICA

Creăm aparate de aer condiționat excepțional de eficiente din punct de vedere energetic, care satisfac fiecare nevoie și, în același timp, reducem emisiile de gaze care contribuie la încălzirea globală.

TEHNOLOGIE PENTRU VIITOR

Dezvoltăm noi tehnologii care protejează generațiile viitoare.

RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU

Grupul Toshiba contribuie prin furnizarea de produse prietene pentru mediul înconjurător. Dezvoltă și produce sisteme de aer condiționat, alimentare cu apă caldă și ventilație, precum și compresoare pentru aplicatii comerciale care au ca scop reducerea impactului asupra mediului.

Considerăm că este responsabilitatea noastră să menținem sănătatea mediului global – un atu de neînlocuit pentru generațiile viitoare – și contribuim la dezvoltarea unei societăți durabile prin promovarea activităților de mediu menite să creeze o lume cu emisii reduse de carbon, axată pe reciclare și armonie pentru mediu.

Viziune pentru mediu

De-a lungul ciclului de viață al produselor de la fabricație și utilizare la reciclare și reutilizare, Toshiba Group se va strădui să ofere stiluri de viață mai sigure și mai confortabile și să creeze o valoare îmbogățită pentru clienți.

Grupul Toshiba va face, de asemenea, eforturi pentru armonia cu Pământul, lucrând pentru atenuarea schimbărilor climatice, folosind resursele eficient și gestionând în mod corespunzător substanțele chimice pentru a reduce impactul asupra mediului. Strategia noastră de management de mediu poartă un nume: Environmental Vision 2050.

Plan de acțiune

Pentru a realiza o stare ideală a Pământului în 2050, Grupul Toshiba formulează Planul de acțiune de mediu pentru obiective pe termen mediu și gestionează activitățile specifice de mediu și țintele lor.

În cadrul celui de-al șaselea plan de acțiune pentru mediu pentru perioada 2017-2020, ne-am stabilit obiective pentru 15 elemente în două domenii: activitățile noastre de reducere a impactului asupra mediului în ciclurile de viață ale produselor și serviciilor (afaceri) și activități de bază pentru susținerea acestor activități ( Management).

Angajamentul Toshiba față de viitor

Cu toții vrem să jucăm un rol activ în conservarea planetei noastre. La Toshiba Air Conditioning, credem că putem face diferența!

Cu o viziune globală pentru lumea noastră în evoluție, ne-am angajat să avansăm în cercetare și să dezvoltăm tehnologii super-eficiente din punct de vedere al energiei și mai curate, care nu numai că utilizează semnificativ mai puțin energie, dar contribuie la menținerea calității aerului folosind sisteme de ultimă generație de purificare a aerului pentru locuințe și întreprinderi.

Acest angajament este în conformitate cu țintele europene privind clima și energia pentru 2030.

Toshiba evaluează, de asemenea, impactul activităților, produselor și activitatilor sale  asupra mediului și stabilește ținte care vizează reducerea impactului asupra mediului și prevenirea poluării.

Pe lângă atenuarea schimbărilor climatice și reducerea poluării, Toshiba Group desfășoară, de asemenea, activități de mediu la nivel de grup bazate pe recunoașterea importanței menținerii și extinderii mediilor pentru conservarea biodiversității.

AHI Carrier

Carrier este prima companie de climatizare care a intrat pe piața elenă în 1952. În februarie 1996, Carrier Hellas Air Conditioning SA a fost creată și și-a asumat responsabilitatea pentru distribuția și serviciile de post-vânzare al produselor de climatizare Carrier, Toshiba și Totaline. În același timp, lansează operațiuni în Balcani, creând birouri în România și Bulgaria.

În 2011, AHI Carrier, care urmărește să-și îmbunătățească serviciile, include distribuția produselor Carrier, Toshiba, Totaline și serviciile lor post-vânzare în Grecia, Cipru și Balcani către consorțiul AHI Carrier FZC, iar numele companiei este schimbat către AHI Carrier Southeast Europe SA

Toshiba Carrier Corporation

Toshiba Carrier Corporation a fost înființată în 1999 ca o asociere comună între departamentul de climatizare al Toshiba Corporation și Carrier Corporation. Odată cu apariția Toshiba Carrier Corporation, două companii majore și-au unit forțele pentru a oferi o gamă largă de soluții de aer condiționat de ultimă generație.

 

Combinația dintre avantajele și tehnologiile celor două companii și uriașa rețea a Carrier Corporation a creat o dinamică excepțională care a făcut din Toshiba Carrier un jucător important pe piața globală a aerului condiționat.

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut