Potrivit Departamentului pentru Energie al SUA, durata medie de viață a aparatelor de aer condiționat, cu întreținere și utilizare corespunzătoare, este de aproximativ 15-20 de ani.

La Toshiba avem clienți care încă dețin și operează AC-urile Toshiba de mai bine de 25 de ani.

Aparatele de aer condiționat Toshiba sunt proiectate să reziste cât mai mult timp. Este, de asemenea, o parte din mentalitatea pe care o avem. De aceea, investim constant în tehnologii care să-și extindă durata de viață, cum ar fi sistemul avansat de auto-curățare și Magic Coil®, protecția la coroziune ridicată a unităților exterioare, protecția plăcii electronice la înaltă tensiune până la 10.000 V și multe altele.

Este adevărat și suntem cu adevărat mândri de asta. De fapt, primul nostru aparat de aer condiționat inverter a fost creat în 1981, într-o perioadă în care economisirea de energie nu era încă o cerere pentru mulți. Totuși, pentru noi, dezvoltarea durabilă a fost întotdeauna principiul principal, la fel de înrădăcinată în toate activitățile noastre precum ADN-ul nostru.

Aceasta este ultima noastră descoperire tehnologică.

Comprsorul rotativ DC Digital Inverter asigură o viteză de rotație mai stabilă și reduce orice vibrație nedorită. Efectele sale sunt unice:

Eficiență crescută. Compresorul are o eficiență extrem de ridicată la viteze de rotație scăzute și în timpul funcționării în stare constantă de lungă durată.

Economie de energie. Datorită rotației anti-asimetrice în două cilindri, compresorul oferă economii mari de energie și funcționare foarte puternică și fiabilă.

Fiabilitate ridicată și nivel scăzut de zgomot. Performanță stabilă cu pierderi minime de frecare. Soluția ideală pentru aplicații sensibile la zgomot. Zgomotul unității exterioare în timpul funcționării este aproape neglijabil și, în același timp, asigură dubla durată de viață a compresorului.

Unitatile de aer conditionat Toshiba sunt proiectate la baza grupului Toshiba din Kawasaki-shi, Japonia. Acestea trec apoi prin procesul de producție, care are loc în diferite părți ale lumii, unde Grupul menține unități de producție, cum ar fi Japonia și Thailanda.

În ianuarie 2020, Grupul a anunțat crearea unei noi unitati de producție în Gniezno, Polonia.

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut