Noutati

Întrebări frecvente

Toate întrebările

Unde sunt proiectate unitățile de climatizare Toshiba?

Unitatile de aer conditionat Toshiba sunt proiectate la baza grupului Toshiba din Kawasaki-shi, Japonia. Acestea trec apoi prin procesul de producție, care are loc în diferite părți ale lumii, unde Grupul menține unități de producție, cum ar fi Japonia și Thailanda.

În ianuarie 2020, Grupul a anunțat crearea unei noi unitati de producție în Gniezno, Polonia.

Care este durata de viata a unui apparat de aer conditionat Toshiba?

Potrivit Departamentului pentru Energie al SUA, durata medie de viață a aparatelor de aer condiționat, cu întreținere și utilizare corespunzătoare, este de aproximativ 15-20 de ani.

La Toshiba avem clienți care încă dețin și operează AC-urile Toshiba de mai bine de 25 de ani.

Aparatele de aer condiționat Toshiba sunt proiectate să reziste cât mai mult timp. Este, de asemenea, o parte din mentalitatea pe care o avem. De aceea, investim constant în tehnologii care să-și extindă durata de viață, cum ar fi sistemul avansat de auto-curățare și Magic Coil®, protecția la coroziune ridicată a unităților exterioare, protecția plăcii electronice la înaltă tensiune până la 10.000 V și multe altele.

Funcționează aparatele de aer condiționat Toshiba cu R32?

Din 2019, toate aparatele de aer condiționat Toshiba funcționează cu agent frigorific R32. Modelele anilor precedenți, care pot exista încă pe piață, funcționează pe R410A.

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut