Pompele de caldura Estia 5 sunt acum certificate de Keymark

Pompa de căldură KEYMARK este o marcă de certificare voluntară, independentă, europeană (certificare ISO de tip 5) pentru toate pompele de căldură, pompele de căldură combinate și încălzitoarele de apă caldă (așa cum sunt prevăzute de Ecodesign, Regulamentele UE 813/2013 și 814/2013).

Se bazează pe teste independente, terțe și demonstrează respectarea cerințelor produsului, astfel cum sunt stabilite în regulile schemei de pompe de căldură KEYMARK și cu cerințele de eficiență stabilite de Ecodesign. Acesta are ca scop certificarea performanțelor produsului declarate de producători.

Schema KEYMARK de pompă de căldură este deținută de Comitetul European pentru standardizare (CEN). Certificatele sunt acordate de organisme independente de certificare produselor care îndeplinesc toate cerințele sistemului. Este un certificat complet care susține calitatea pompelor de căldură pe piața europeană. A fost dezvoltat de industria pompelor de căldură în 2015, dar este deținut de CEN.

De ce pompe de caldura?

Pachetul european 2020 a stabilit obiective obligatorii pentru a se asigura că UE va:

  • Reduce gazelle cu effect de sera cu20%
  • Creșterea utilizării surselor regenerabile de energie cu 20%
  • Imbunatatirea eficientei energetice cu 20% by 2020

Pompele de căldură pot juca un rol considerabil în atingerea acestor obiective cheie, deoarece reduc cererea finală și primară de energie, în special cererea de surse fosile, reduc emisiile de gaze cu efect de seră (GES) și utilizează surse regenerabile de energie sub formă de energie latentă din sol, apă sau aer.

Toata gama de pompe de caldura Toshiba Estia 5 are certificare  Keymark.

Puteți citi mai multe despre certificare vizitând the official website of Keymark.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut