Carrier- Toshiba deschide o noua unitate de producție în Europa

Kawasaki-shi, Japonia, 21 ianuarie 2020 – Toshiba Carrier Corporation a anunțat înființarea unei noi unitati de productie  în Gniezno, un oraș din vestul Poloniei

Grupul Toshiba Corporation/Carrier Corporation va investi aproximativ 3,0 miliarde de yeni japonezi în această unitate pentru a-și intari  prezența în Europa. Noua unitate  de producție este programată să își înceapă operațiunile înainte de sfârșitul anului 2020.

Europa a înregistrat o creștere puternică in domeniul HVAC în ultimii trei ani (2016 – 2018), cu o rată anuală de crestere de peste 6% (* 1) și se așteaptă să se bucure de o creștere durabilă determinată de cereri solide de echipamente HVAC eficiente din punct de vedere energetic pentru a aborda preocupările de mediu și legislație. Europa asistă, de asemenea, la o creștere recentă a vânzărilor de echipamente de încălzire și alimentare cu apă caldă cu ajutorul pompelor de căldură sau a echipamentelor de aer/ apă (ATW), ca o alternativă pentru echipamentele de încălzire și alimentare cu apă caldă cu gaz și alte cazane convenționale.

Noua unitate de producție va permite Toshiba Carrier să reducă timpul de producție cu o treime, să reducă costul echipementelor și să consolideze gama de produse pentru a satisface nevoile specifice din Europa.

Forța de muncă de calitate a Poloniei, apropierea de țările din vestul Europei și stimulentele investiționale atractive sunt factorii majori pentru Toshiba Carrier pentru a-și localiza prima bază de producție europeană din țară.

Înființarea noii fabrici va stimula portofoliul global de producție și inginerie Toshiba Carrier, care include programe în curs de desfășurare, cum ar fi un nou centru global de cercetare și dezvoltare la Fuji Operations și relocarea și extinderea instalațiilor de dezvoltare și fabricație la Toshiba Carrier Air Conditioning (China) Co., Ltd., în Hangzhou, China. Cu aceste inițiative proactive de investiții în interiorul și în afara Japoniei și alianța sa de lungă durată cu Carrier Corporation, Toshiba Carrier se străduiește să valorifice oportunitățile pentru a servi mai bine clienților cu soluții mai bune și a crește în continuare la nivel global.

Schema noii companii

NumeToshiba Carrier Air-Conditioning Europe Sp. z o. o.
LocatieGniezno, Województwo wielkopolskie, Republic of Poland
Caracteristici fabricaSuprafata totala: approx. 37,000m2; Suprafata productie: approx. 17,000m2
Proprietatea planificată să fie achiziționată urmează să fie renovată pentru uz industrial.
Reprezentant legalHideaki Motohashi, Presedinte
ProductieProducere si vanzarea de echipamente AC si apa calda menajera
Capital inregistratPLN 92M (approx. JPY 2.6B(*2))
InfiintareDec 31, 2019
Proprietar100% by Toshiba Carrier Europe S.A.S.(*3)

*1 Sursa: “Cerere mondială de aer condiționat 2019” de către Asociația Industriei pentru Refrigerare și Climatizare din Japonia (JRAIA)

*2 Curs de schimb utilizat: PLN 1 = JPY 28

*3 Toshiba Carrier Europe S.A.S este o filială deținută integral de Toshiba Carrier Corporation.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Pompele de caldura Estia 5 sunt acum certificate de Keymark

Pompa de căldură KEYMARK este o marcă de certificare voluntară, independentă, europeană (certificare ISO de tip 5) pentru toate pompele de căldură, pompele de căldură combinate și încălzitoarele de apă caldă (așa cum sunt prevăzute de Ecodesign, Regulamentele UE 813/2013 și 814/2013).

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut