CALITATE DE TOP

Pentru noi, numai excelența poate fi numită Toshiba. În toate sistemele noastre de HVAC mai mici sau mai mari, preocuparea noastră principală este de a crea produse de înaltă calitate, de durată.

Produse concepute pentru performanțe excelente, inginerie dusa pana la perfecțiune

Compresor DC Inverter dublu rotativ

 

Asigură o viteză de rotație constantă și reduce orice vibrații nedorite. Rezultatele sunt unice:

  • Eficiență ridicata: Compresorul are o eficiență foarte ridicată la viteze de rotație scăzute și în condiții de utilizare îndelungată.
  • Economie de energie: datorită rotației anti-asimetrice în două cilindri, compresorul oferă economii mari de energie și funcționare foarte puternică și fiabilă.
  • Fiabilitate ridicată și nivel scăzut de zgomot: Performanțe stabile cu pierderi minime de frecare. Soluția ideală pentru aplicații sensibile la zgomot.
  • Zgomotul unității exterioare în timpul funcționării este aproape neglijabil și, în același timp, asigură o durată de viață dublă pentru compresor.

Protectie anticoroziva ridicata

 

Dacă dețineți o reședință într-o zonă de pe litoral, atunci sunteți cu siguranță conștienți de proprietățile corozive ale sării de mare pe majoritatea instalațiilor exterioare.

Toshiba cunoaște bine problemele de funcționare care apar dintr-o unitate corodată și a tratat principalele unități exterioare cu o protecție la coroziune la nivel înalt. Cu un aparat de aer condiționat Toshiba, nu vă veți găsi niciodată în fața unei unitati exterioare ruginite pe care va fi în curând nevoie să o înlocuiți.

Newsletter

Află mai multe despre

Sari la conținut